Variant

XL Appartementen

Appartementen

Appartementen + Studio’s

Studio’s

Kamers

Aantal (Oppervlak)

1 (260 m2) + 4 (130m2)

6 (130m2)

12 (65m2)

4 (65M2) + 16 (30M2)

24 (30m2)

36 (10m2)

42 (9m2)

Project
Woonstaete woonvilla appartementen
aan de Toscane 1 t/m 23 (oneven) in

Geleen

Sittard-Geleen is de noordelijkste gemeente van de streek Zuid-Limburg. Nieuwbouwwijk De Haese ligt langs de Rijkswegboulevard die de centra van Sittard en van Geleen met elkaar verbindt. De A2 en de A76 zijn op korte afstand te bereiken. Tevens is het openbaar vervoer goed geregeld rondom de nieuwbouwwijk. Op 3 minuten loopafstand bevindt zich het busstation.

In de wijk De Haese in Geleen heeft Woonstaete een derde Woonvilla voor de middenhuur ontwikkeld.
Projectfase:
Opgeleverd

Datum start bouw:

2022-04-01

Datum oplevering:

2022-12-01
0%
In ontwikkeling
0%
Voorbereiding
0%
In aanbouw

Impressie

Hieronder vindt u onder de tabbladen foto’s, plattegronden en locatie een uitgebreide impressie van het betreffende project.
3D-Beelden, Artist Impressions en plattegronden: B+O Architecten

Kenmerken

Omschrijving locatie

De Haese is een bijzondere nieuwe wijk in de gemeente Sittard-Geleen. Deze wijk in aanbouw verbindt de centra van Sittard en Geleen met elkaar. Deze nieuwbouwwijk is door de Belgische architect Jo Crepain getekend als een brinkdorp. Dat is een dorp waarvan de kern wordt gevormd door een dorpsplein: De brink. Alle woningen in deze nieuwe wijk worden op ruime kavels, in meerdere ringen om deze brink heen gebouwd. In nieuwbouwwijk de Haese komen veel verschillende soorten woningen. Er is veel groen, speelplekken, voldoende parkeerplaatsen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Duurzaamheid

De Woonvilla’s voldoen ruimschoots aan de energienorm van 2020 (BENG). Alle appartementen zijn voorzien van een individuele warmtepomp (water-water), zonnepanelen, beschikken in alle ruimtes over vloerverwarming en HR++ zonwerend isolatieglas en maken gebruik van een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit alles zorgt voor een optimaal wooncomfort. Ook zijn de appartementen voorzien van extra dikke gevelisolatie. Daarmee komt Woonstaete niet alleen tegemoet aan de comforteisen van bewoners, maar voldoen de appartementen ook aan alle maatschappelijke eisen op het gebied van duurzaamheid.

Doelgroep

Doelgroepen voor deze woningen zijn starters, 2-persoons huishoudens en senioren.

Woonvilla Appartementen

Geleen

 • Opdrachtgever
  Belegger
 • Architect
  B+O Architectuur en Stedenbouw
 • Aannemer
  AKOR
 • Beng
  Jacheck mark
 • Bijzonderheden
  Plan De Haese
 • Afwerking
  Luxe
 • Huur/Koop
  Appartementen voor de middenhuur
voorbeelden

Bekijk ook onze andere projecten

Login

Aanmelden