woonstaete woonconcepten

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. dat is woonstaete.
Al onze woonconcepten worden in de stijl van Woonstaete ontwikkeld en zijn altijd gebaseerd op een geprefabriceerde staalframeconstructie. De Woonstaete woonconcepten kennen verschillende varianten. Van de Woonvilla in verschillende variaties tot diverse grondgebonden woningen.

de woonstaete woonvilla

Verschillende varianten
De basis van de Woonstaete Woonvilla bestaat uit een trappenhuis met hallen, waaromheen de appartementen in verschillende groottes zijn gepositioneerd. Uitgegaan wordt van een studio of appartement met 1 of 2 slaapkamers, een woon-eetkamer, een compleet ingerichte keuken, een luxe badkamer en een berging. De grotere appartementen beschikken elk over een loggia.

Elk woonvertrek van de Woonstaete Woonvilla is standaard voorzien van comfortabele vloerverwarming of -koeling, een cementdekvloer en wand- en plafondafwerking. Het zonwerende isolatieglas en het warmteterugwin ventilatiesysteem zorgen voor een aangenaam woonklimaat. De Woonstaete Woonvilla’s kunnen, afhankelijk van locatie, stedenbouwkundige uitgangspunten en lokaal beeld-kwaliteitsplan, in diverse architectuurstijlen ontwikkeld worden.

de woonstaete grondgebonden Woningen

Verschillende varianten
De grondgebonden woningen van Woonstaete zijn allen vanuit een staalframe casco opgebouwd, met een basisplattegrond voor de begane grond. De variatie komt tot uiting in de verschillende kapvormen en het aantal verdiepingen. Woonstaete woningen bestaan uit de types rug-aan-rug woningen en rijwoningen. Ook zijn de types levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in ontwikkeling.
Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×