Onze Partners

WIJ DOEN HET NIET ALLEEN.
Van ontwerp tot realisatie: Woonstaete werkt al jaren samen met een aantal vaste partners.

B+O Architectuur en Stedenbouw

B+O Architectuur en Stedenbouw is een uitdagend, ondernemend en multidisciplinair architectenbureau met een uitgebreide expertise binnen de diverse disciplines van de architectuur. B+O is al vele jaren een professionele partij en zijn onderscheidend in het vakgebied. Zij ontwikkelen voortdurend vernieuwende concepten, die dienend zijn aan de context. Dit houdt in dat B+O altijd de context als uitgangspunt neemt en invulling geeft binnen de gestelde kaders. Zij staan dan ook voor contextuele architectuur: veelzijdig, krachtig, uiterst divers en niet in één stijlvorm te vatten. Het projectportfolio varieert van particuliere en sociale woonhuizen tot aan herbestemmingsopgaven en grootschalige zorg- en retailprojecten.

AKOR Bouw

AKOR Bouw realiseert bouwprojecten op het gebied van wonen, werken en winkelen, zowel in Nederland als internationaal. Het gaat daarbij niet alleen om deskundig bouwen, maar ook om het meedenken in (duurzame) oplossingen en planning. AKOR Groep bouwt voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. En dus voor Woonstaete. Als vaste bouwpartner zijn zij verantwoordelijk voor de realisatie van al onze Woonvilla’s.

M-Frame

M-Frame is producent van staalframebouwconstructies en de vaste samenwerkingspartner als het gaat om de staalframeconstructies voor de Woonstaete Woonvilla’s. Oorspronkelijk was M-Frame onderdeel van de DNN-Groep, een professionele en innovatieve dakdekkersorganisatie waarin meer dan 40 vakmensen werkzaam zijn en die al ruim 40 jaar actief is in de dak- en bouwbranche. Na de verhuizing in 2018 van de staalframebouw-afdeling naar een ruimere productielocatie in Zwartemeer, is met het oog op de toekomst en de toenemende groei besloten de verschillende bedrijfsactiviteiten onder te brengen in twee zelfstandige bedrijven. Met een eigen gezicht en een eigen naam, maar nog altijd werkend vanuit een sterk familieverband waar goede samenwerking hoog in het vaandel staat.
Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×