Wij zijn Woonstaete

Family owned. Family runned.
Woonstaete BV is opgericht in 2015. Vanuit de gedachte dat ‘stijlvol wonen’ niet altijd duur hoeft te zijn, bedacht Pieter Sybrandy de Woonvilla, het eerste woonconcept dat door Woonstaete werd ontwikkeld en inmiddels op vele locaties in Nederland is gerealiseerd; gebaseerd op steeds eenzelfde casco, maar in diverse afwerkingsstijlen. Vandaag de dag horen naast de Woonvilla ook tal van andere woonconcepten tot de Woonstaete portefeuille; van rug-aan-rug en rijwoningen tot zorgappartementen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Kenmerkend voor de verschillende concepten, is dat alle woningen worden ontwikkeld in de herkenbare Woonstaete stijl – stijlvol, betaalbaar en duurzaam – en altijd zijn gebaseerd op een geprefabriceerde staalframeconstructie.
Eens van gedachten wisselen? Wij staan graag voor je klaar!

Tot de WS groep behoren ook:

WBS Real Estate

Wonen, werken & beleggingen

WBS Real Estate is een ervaren vastgoedadvieskantoor met vestigingen in Amsterdam en Barneveld (midden-Nederland). Met enthousiasme, energie en een frisse blik op de markt, houden wij ons dagelijks bezig met Wonen, Werken en Beleggingen én zijn we de vaste partner van Woonstaete als het gaat om de verhuur en/of verkoop van alle Woonstaete woningen.

Maker Business Units

Betaalbaar, duurzaam & stijlvol werken

Maker Business Units ontwikkelt stijlvolle, betaalbare en duurzame bedrijfsunits door heel Nederland. Conceptmatig, maar altijd op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. De eigentijdse bedrijfsunits van Maker Business Units onderscheiden zich doordat zij altijd worden gebouwd in een duurzame staalframe bouwtechniek.

Pro Vastgoed

Duurzame projectontwikkeling

Pro Vastgoed is een gebieds- en vastgoedontwikkelaar die bij wil dragen aan het tot stand brengen van een prettige leefomgeving, waarin telkens wordt gezocht naar een balans tussen comfort, duurzaamheid en natuur. Als gedelegeerd ontwikkelaar realiseren wij projecten voor derden door heel Nederland, waarbij Pro Vastgoed zich heeft gespecialiseerd en zich onderscheidt in ontwikkelingen met een staalframe bouwmethodiek.

Het Team

ONTMOET ONZE MENSEN!

Join the team

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG BIJ Woonstaete?
Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar. Hou onze website in de gaten, want wie weet zijn we binnenkort op zoek naar jou!

Officemanager (M/V)

Locaties Barneveld en Amsterdam
40 uur per week, 5 dagen
Enthousiast geworden? Leuk, we maken graag kennis met je!

Onze Locaties

Hier zijn wij te vinden.

Woonstaete Barneveld

Koolhovenstraat 1
3772 MT Barneveld

Woonstaete Amsterdam

Korte Ouderkerkerdijk 1-R1
1096 AC Amsterdam
Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×