Over
vastgoedontwikkeling

Meer over Woonstaete

Het Woonstaete woonconcept is bedacht en ontwikkeld door de broers Pieter en Jaco Sybrandy, die al sinds begin jaren negentig samen ondernemen en verschillende succesvolle bedrijven op hun naam hebben  staan. De broers Sybrandy waren onder meer actief in de uitgeverijwereld en houden zich daarnaast vanaf begin jaren ’00 bezig met vastgoedontwikkeling.  Sinds 2015 focussen zij zich volledig op de verdere ontwikkeling en uitrol van Woonstaete.

Team
Woonstaete

Professionals

Woonstaete is een woonconcept dat is bedacht en ontwikkeld door de broers Pieter en Jaco Sybrandy.

Pieter Sybrandy

Directeur/eigenaar Woonstaete​

“Al vanaf mijn kindertijd ben ik gefascineerd door bouwen. Het heeft mij altijd verbaasd, dat luxe wonen meteen een kostbaar verhaal lijkt te moeten zijn. Dat moest toch anders kunnen? Vanuit die gedachte hebben we de Woonstaete Woonvilla ontwikkeld. Ik ben er trots op dat we met Woonstaete duurzaam wonen mét allure mogelijk maken voor elke portemonnee.”

Pieter is het aanspreekpunt voor beleggers, woningcorporaties en een ieder die is geïnteresseerd in het Woonstaete Woonconcept. Hij houdt zich bezig met ontwikkeling, acquisitie en bedrijfsvoering. Ook voor het aanbrengen van nieuwe, potentiële locaties bent u bij Pieter aan het juiste adres.

contact: pieter@woonstaete.nl

Jaco Sybrandy

Bouw & Inkoop​

“Mooie vormen, design, daar hou ik van. Het is een misverstand dat mooi design per definitie veel geld moet kosten. In onze Woonstaete Woonvilla laten we zien dat betaalbaarheid hand in hand kan gaan met een luxe uitstraling en een afwerking op niveau.”

Jaco houdt zich voor Woonstaete bezig met bouwen, innovatie, inkoop, kostenbeheersing, kwaliteitsbewaking en klanttevredenheid.

contact: jaco@woonstaete.nl

Patrick Hafkamp

Ontwikkelingsmanager​

“Architectuur en mooie gebouwen realiseren heeft mij altijd al gefascineerd. Dit heeft ertoe geleid dat ik na mijn opleidingen bouwkunde, bedrijfskunde en makelaardij, direct in de projectontwikkeling ben gaan werken. Mijn ervaringen liggen in de conceptontwikkeling, gebieds- en opstalontwikkeling voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Het Woonstaete concept, dat gebaseerd is op prefabricatie van staalframe-bouwelementen met een korte bouwtijd, is een antwoord op het hedendaags duurzaam, energiezuinig en comfortabel bouwen.”

Wilt u meer informatie over het Woonstaete concept of heeft u een locatie waar u één of meerdere Woonvilla’s, grondgebonden woningen of een gebiedsontwikkeling wilt realiseren? Dan kunt u contact met Patrick opnemen!

contact: patrick@woonstaete.nl

Gerard Slijkhuis

Bouwkundige

“Door mijn ervaring in de retail en horeca, ben ik gespecialiseerd in het conceptueel denken vanuit een merk. Innovatie en denken in mogelijkheden is daarbij belangrijk. Ik ben standvastig, creatief, geloof in een nauwe samenwerking en denk in oplossingen.”

Gerard is verantwoordelijk voor het realiseren van het Woonstaete concept.

contact: gerard@woonstaete.nl

Over
Woonstaete

Referenties

Lees hier de ervaringen van bewoners van Woonstaete Woonvilla’s.

Login

Aanmelden