Disclaimer

Website woonstaete
Op deze pagina vindt u de disclaimer van https://woonstaete.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Woonstaete B.V. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. Het gebruiken van deze website, betekent direct dat u kennis heeft genomen van onderstaande punten, deze begrepen heeft, met de punten in te stemmen en hier ook aan gebonden te zijn.

Beperkte aansprakelijkheid

Woonstaete B.V. doet haar uiterste best om de betrouwbaarheid, actualiteit en gegevens van deze website up-to-date te houden en zal deze zo vaak mogelijk actualiseren en/of aanvullen als noodzakelijk. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Woonstaete B.V. behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen.

Woonstaete B.V. kan niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of foutloos werkt in verband met servers, hosting en eventueel onderhoud. Woonstaete B.V. is derhalve niet aansprakelijk voor schade als gevolg van ontoegankelijkheid, onjuistheden, onvolledigheden en/of fouten.

Voor de op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Woonstaete B.V. geen verantwoordelijkheid nemen en aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Het intellectueel eigendom van de aangeboden informatie en afbeeldingen op deze website berust bij Woonstaete B.V. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Woonstaete B.V. is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken, te kopiëren en/of te verspreiden.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van https://woonstaete.nl op deze pagina.

Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×