Gerard Slijkhuis

Bouwkundige
Gerard heeft ruim 35 jaar ervaring als bouwkundig manager in zowel utiliteit als woningbouw. Hij is langere tijd werkzaam geweest in de retailsector, onder meer in dienst van Vendex/KBB. Hij was daar betrokken bij de winkelformules, vastgoed en inkoop. Merk- en klantbeleving en conceptueel denken was een belangrijk onderdeel van zijn werk.

Gerard heeft bouwkunde gestudeerd. Na zijn studie heeft hij meerdere projectmanagementfuncties bekleed bij verschillende bedrijven, waaronder Akzo engineering, en ondernemingen in de woningbouw, door heel Nederland. In 2010 heeft Gerard zijn eigen bedrijf 1-Wave opgericht; een onderneming in bouwmanagement en conceptuele werkzaamheden. Vanaf de start in 2015 werkt hij samen met Woonstaete; hier houdt zich bezig met de bouwkundige ontwikkeling van de verschillende concepten, inkoop en de begeleiding en aansturing van de aannemer op de bouw.

 

Gerard is in zijn vrije tijd actief met muziek, hij is bassist, houdt van theater, bezoekt de sportschool, tennist en golft, reist graag en houdt van lezen. Daarnaast is hij een echte gezinsman.

Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×