Patrick Hafkamp

Ontwikkelingsmanager
Patrick heeft ruim 25 jaar ervaring in Gebieds- en Vastgoedontwikkeling in zowel woningbouw als utiliteitsbouw en heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van duurzame energie.

Hij heeft Bouwkunde (organisatie) gestudeerd aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, vervolgens Bedrijfskunde met volkshuisvesting aan de Hogeschool van Amsterdam en de SOM-opleiding voor Makelaar & Taxateur aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Na zijn studie is Patrick gaan werken als gebieds- en opstalontwikkelaar bij Nijhuis Bouw in Apeldoorn. Vervolgens ging hij aan de slag als ontwikkelingsmanager bij BEMOG projectontwikkeling in Zwolle, waar hij vele woningbouwprojecten en kantoorontwikkelingen heeft verzorgd. Daarna heeft hij Ter Steege Vastgoed Apeldoorn mogen leiden als vestigingsdirecteur.

In 2015 heeft hij zijn eigen onderneming OverGelder Vastgoedontwikkeling en Ontwikkelmanagement opgestart. Van hieruit ontwikkelt hij woningbouwprojecten voor eigen rekening en risico en heeft hij interim- en advieswerkzaamheden voor corporaties, ontwikkelende bouwers en projectontwikkelaars uitgevoerd. Sinds 2017 werkt Patrick nauw samen met Woonstaete. In 2023 is de samenwerking ondergebracht in de gezamenlijke onderneming Pro Vastgoedontwikkeling. Vanuit Pro Vastgoed verricht Patrick ontwikkelmanagement werkzaamheden voor Woonstaete, OverGelder, Maker Business Units en derden en geeft hij vastgoedadviezen via WBS Real Estate.

Patrick is in zijn vrije tijd actief met RPM, high intensity les en hardlopen en besteedt graag tijd aan zijn gezin, musea en kunst.

Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×