Pieter Sybrandy

Chief Operating Officer
Pieter heeft de opleiding International Business afgerond en aansluitend een opleiding gevolgd aan de Academie voor Vastgoed.

In 2014 begon hij zijn eigen onderneming SYNT beheer & onderhoud, met als doel het particulier en bedrijfsmatig ontzorgen van vastgoed. Na een aantal succesvolle jaren ontdekte Pieter zijn liefde voor het makelaarsvak en begon hij als Junior vastgoed adviseur bij Thoma Post Makelaars in Oost-Nederland. Na deze mooie periode is hij aan de slag gegaan als vastgoed adviseur bij AC-Niellsen Limited, waar hij verantwoordelijk was voor de verhuur van bestaande vastgoedportefeuilles. Vanuit de functie bij AC-Niellsen Limited kwam Pieter in contact met de oprichters van WeHaveAnySpace (een online platform voor vraag en aanbod in kantoren), waar hij aan het werk ging als Senior vastgoed adviseur, verantwoordelijk voor Verhuur van kantoren in de regio groot Amsterdam.

Pieter is in december 2019 begonnen bij Spring Real Estate Amsterdam als Senior Vastgoedadviseur, waar hij verantwoordelijk is geweest voor Aanhuur & Verhuur in het Amsterdamse makelaarsteam. Eind 2023 is hij gestart in de familieonderneming en is in gezamenlijk overleg besloten de verschillende ondernemingen verder uit te bouwen en door te ontwikkelen naar een succesvolle formule in de vastgoedmarkt. De ondernemingen die op dit moment onder de familieonderneming vallen zijn Woonstaete, Maker Business Units, Pro Vastgoed en WBS Real Estate.

 

Pieter is in zijn vrije tijd gek op varen, wintersport en high intensity lessen. Verder vind je hem regelmatig op één van de Amsterdamse terrassen in het zonnetje met vrienden en familie.

Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×