oktober 2022

Overname M-Frame Staalframebouw

Samen met bouwbedrijf AKOR B.V. en staalleverancier Finish Profiles Group, heeft Woonstaete een meerderheidsbelang genomen in M-frame Staalframebouw. Op vrijdag 14 oktober vond de aandelenoverdracht plaats. M-frame is producent van staalframebouwconstructies en al vanaf dag één onze vaste samenwerkingspartner als het gaat om de staalframeconstructie voor alle Woonstaete Woonvilla’s.

“Wij zijn erg enthousiast over deze bouwmethodiek, het heeft zich absoluut bewezen. Woonstaete kan met staalframe in slechts 20 weken betaalbare en duurzame woonvilla’s realiseren. Een prachtige oplossing voor de woningnood; snel én duurzaam”, aldus Pieter Sybrandy, directeur Woonstaete. De Woonstaete Woonvilla is het eerste woonconcept dat is gerealiseerd in staalframebouw voor de gestapelde bouw.
 
Martin van Gent, directeur AKOR: “M-Frame biedt ons de mogelijkheid om kortere doorlooptijden te realiseren door prefabricage, strakker te plannen en nauwkeuriger te werken als het gaat om maatvoering, zonder de flexibiliteit te verliezen. Staalframe geeft ruimte, waar de rek, als het gaat om het optimaliseren van het bouwproces, er soms uit is.”
 
Chris van der Vossen, directeur Finish Profiles: “Staalframebouw heeft veel potentie als je kijkt naar de uitdagingen waar de bouwsector mee te maken heeft. Voor Finish Profiles betekent de participatie een ketenuitbreiding waarbij we als producent van profielen kunnen profiteren van de kennis van de productie van bouwkundige elementen. Iets waar ook in onze markt steeds meer vraag naar is.”

Woonstaete logo wit
Betaalbaar, duurzaam
& stijlvol wonen

Aanmelden
Woonstaete nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
© 2024 Woonstaete BV. Alle rechten voorbehouden |  
Realisatie: windkracht20.nl
Volg ons op:
×