Bewoonster
Woonstaete Woonvilla Premium Meppel

Roelina

Woont op de 3e verdieping van 1 van de 2 Woonstaete Woonvilla’s Premium in Meppel.

Sinds: april 2021

 

“Toen ik op zoek ging naar een huurwoning in Meppel, kwam ik onder meer de Woonvilla’s van Woonstaete tegen. Van alles waaruit ik kon kiezen, werd ik hier het meest enthousiast van. De locatie is heel goed, alles is nieuw en het is een heel licht appartement. Maar ik viel vooral voor de uitstraling: een Woonstaete Woonvilla is gewoon heel mooi. Van buiten, maar ook van binnen. De zwarte kozijnen, de luxe uitstraling. En ik heb zowel een mooie keuken als badkamer.”

 

“De appartementen zijn heel goed geïsoleerd. Ik hoor nauwelijks geluiden van buiten de woning. Deze Woonvilla staat in het centrum van Meppel, maar ook als de kroegen open zijn hoor ik daar niks van.”

 

“De woning is gasvrij en heeft zonnepanelen, waardoor de energielasten heel laag zijn. Ik heb daar niet heel bewust vanuit het oogpunt van duurzaamheid voor gekozen, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen.”

 

“Het wonen hier bevalt me heel goed. In deze Woonvilla wonen allemaal jonge mensen, de sfeer is supergoed. Ik voelde me snel thuis in mijn Woonstaete appartement.”

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijk nog meer testimonials

Login

Aanmelden