Variant

XL Appartementen

Appartementen

Appartementen + Studio’s

Studio’s

Kamers

Aantal (Oppervlak)

1 (260 m2) + 4 (130m2)

6 (130m2)

12 (65m2)

4 (65M2) + 16 (30M2)

24 (30m2)

36 (10m2)

42 (9m2)

Project
Woonstaete Woonvilla Studio's
aan de Ambachtstraat 43 in

Brummen

In het centrum van het dorp Brummen heeft Woonstaete haar eerste Woonvilla Studio variant en tevens de eerste variant van 2 bouwlagen en een kap ontwikkeld. Hierbij is ieder appartement gesplitst in twee studio’s. Dit zijn zelfstandige kleine appartementen met een woonkamer/keuken/slaapkamer, een complete keuken en een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

In Brummen (Gelderland) bouwt Woonstaete in 2022 de eerste Woonvilla Studio variant.
Projectfase:
Voorbereiding
0%
In ontwikkeling
0%
Voorbereiding
0%
In aanbouw

Impressie

Hieronder vindt u onder de tabbladen foto’s, plattegronden en locatie een uitgebreide impressie van het betreffende project.

Kenmerken

Omschrijving locatie

Brummen is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is de hoofdplaats en de op een na grootste plaats van de gemeente Brummen. Brummen ligt tussen Zutphen en Dieren, op korte afstand van de rivier de IJssel. Het landelijk gebied van de gemeente Brummen strekt zich uit tot over het Apeldoorns Kanaal. Brummen heeft een treinstation, gelegen aan de zogenaamde IJssellijn (Arnhem-Zutphen).

Duurzaamheid

De Woonvilla’s voldoen ruimschoots aan de energienorm van 2020 (BENG). Alle appartementen zijn voorzien van een individuele warmtepomp (water-water), zonnepanelen, beschikken in alle ruimtes over vloerverwarming en HR++ zonwerend isolatieglas en maken gebruik van een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit alles zorgt voor een optimaal wooncomfort. Ook zijn de appartementen voorzien van extra dikke gevelisolatie. Daarmee komt Woonstaete niet alleen tegemoet aan de comforteisen van bewoners, maar voldoen de appartementen ook aan alle maatschappelijke eisen op het gebied van duurzaamheid.

Doelgroep

Doelgroepen voor deze woningen zijn starters, young professionals en senioren.

Woonvilla Studio's

Brummen

 • Opdrachtgever
  Woonstaete Woonfonds
 • Architect
  B+O Architectuur en Stedenbouw
 • Aannemer
  AKOR
 • Beng
  Jacheck mark
 • Bijzonderheden
  Eigen badkamer
 • Extra
  Complete keuken
 • Afwerking
  Basis
 • Huur/Koop
  Appartementen voor de sociale huur
voorbeelden

Bekijk ook onze andere projecten

Login

Aanmelden