Variant

XL Appartementen

Appartementen

Appartementen + Studio’s

Studio’s

Kamers

Aantal (Oppervlak)

1 (260 m2) + 4 (130m2)

6 (130m2)

12 (65m2)

4 (65M2) + 16 (30M2)

24 (30m2)

36 (10m2)

42 (9m2)

Project
Vier basic Woonvilla’s
aan de Piet de Jongstraat in

Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Hier bouwde Woonstaete in opdracht van woningcorporatie Eigen Haard vier Woonvilla’s in een basic uitvoering. De Woonvilla’s zijn onderdeel van een project met 225 sociale huurwoningen in de nieuwe, duurzame wijk Lincolnpark in Hoofddorp. Deze nieuwe wijk met in totaal 1.600 woningen komt te liggen tussen de Hoofdvaart, het bedrijvenpark De President en de Bennebroekerweg in Hoofddorp-Zuid. De eerste paal voor dit project werd geslagen eind 2018, de vierde en laatste Woonvilla in dit project werd opgeleverd in november 2019.

Woonstaete heeft in samenwerking met woningstichting Eigen Haard vier Woonstaete Corporate Woonvilla's op het Lincolnpark in Hoofddorp gerealiseerd.
Projectfase:
Opgeleverd

Datum start bouw:

2018-12-01

Datum oplevering:

2019-11-01
0%
In ontwikkeling
0%
Voorbereiding
0%
In aanbouw

Impressie

Hieronder vindt u onder de tabbladen foto’s, plattegronden en locatie een uitgebreide impressie van het betreffende project.

Kenmerken

Omschrijving locatie

Lincolnpark wordt een nieuwe wijk met 1.600 woningen. De wijk komt te liggen tussen de Hoofdvaart, het bedrijvenpark De President en de Bennebroekerweg in Hoofddorp-Zuid.

Duurzaamheid

Materialen zodanig kiezen dat deze aansluiten op de ambitie om te bouwen voor de lange termijn. Staalframebouw is het bouwen met geprefabriceerde panelen voor vloeren, wanden, gevels en daken. Deze bouwmethodotiek is duurzaam en volledig recyclebaar.
Het toepassen van veel geprefabriceerde elementen resulteert in een bijzonder snelle manier van bouwen. De bouw heeft daardoor een zeer beperkte impact op de directe omgeving.  De prefabricatie resulteert in zeer hoge kwaliteit en isolatiewaarden. Het gestandaardiseerde bouwsysteem bereikt daarmee een EPC-waarde van 0.

Doelgroep

Corporatie Eigen Haard heeft de Woonvilla’s laten realiseren voor huisvesting van statushouders en spoedzoekers..

Woonvilla Appartementen

Hoofddorp

 • Opdrachtgever
  Corporatie Eigen Haard te Amsterdam
 • Aannemer
  Koopmans TBI
 • Beng
  Jacheck mark
 • Bijzonderheden
  Appartementen voor de sociale huur
 • Afwerking
  Minerale steenstrips
 • Huur/Koop
  Appartementen voor de sociale huur
voorbeelden

Bekijk ook onze andere projecten

Login

Aanmelden