Variant

XL Appartementen

Appartementen

Appartementen + Studio’s

Studio’s

Kamers

Aantal (Oppervlak)

1 (260 m2) + 4 (130m2)

6 (130m2)

12 (65m2)

4 (65M2) + 16 (30M2)

24 (30m2)

36 (10m2)

42 (9m2)

Project
Twee eigentijdse Woonvilla's
aan de IJsselmeerstraat in

Den Helder

Den Helder is de noordelijkste plaats en gemeente op het vaste land van de provincie Noord-Holland. De gemeente telt ruim 56.000 inwoners op een oppervlakte van 178 km2, waarvan er in de stad ongeveer 41.000 mensen wonen. In Den Helder vind je niet alleen de fraaie natuur rond de Waddenzee, maar net zo goed de reuring van de stad. Een theater, bioscoop, filmhuis, restaurants en musea. Den Helder is de thuishaven van de Koninklijke Marine en een knooppunt in de offshoreactiviteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee.

Op een inbreidingslocatie aan de IJsselmeerstraat in Den Helder, ontwikkelt Woonstaete twee Woonvilla’s voor de sociale- en middenhuur.
Projectfase:
In ontwikkeling
0%
In ontwikkeling
0%
Voorbereiding
0%
In aanbouw

Impressie

Hieronder vindt u onder de tabbladen foto’s, plattegronden en locatie een uitgebreide impressie van het betreffende project.

Kenmerken

Omschrijving locatie

In Den Helder vind je niet alleen de fraaie natuur rond de Waddenzee, maar net zo goed de reuring van de stad. Een theater, bioscoop, filmhuis, restaurants en musea. Als afsluiting van de achter gelegen woonwijk aan de Fluytstraat, komen twee eigentijdse Woonvilla’s met tussen de Woonvilla’s de bergingscomplexen en het parkeren aan de IJsselmeerstraat. De ene Woonvilla bestaat uit 12 appartementen van 65 m2. In de andere Woonvilla worden 24 studio’s van circa 30 m2 ondergebracht.

Duurzaamheid

De Woonvilla’s voldoen ruimschoots aan de energienorm van 2020 (BENG). De appartementen en studio’s zijn voorzien van een warmtepomp (water-water), zonnepanelen, beschikken in alle ruimtes over vloerverwarming en HR++ zonwerend isolatieglas en maken gebruik van een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit alles zorgt voor een optimaal wooncomfort. Ook zijn de appartementen en studio’s voorzien van extra dikke gevelisolatie. Daarmee komt Woonstaete niet alleen tegemoet aan de comforteisen van bewoners, maar voldoen de appartementen en studio’s ook aan alle maatschappelijke eisen op het gebied van duurzaamheid.

Doelgroep

Doelgroepen voor de appartementen zijn 2-persoonshuishoudens, koppels die willen settelen en senioren.
Doelgroepen voor de studio’s zijn starters en young professionals.

Woonvilla Appartementen, Studio's

Den Helder

 • Opdrachtgever
  Woonstaete Woonfonds
 • Architect
  B+O Architectuur en Stedenbouw
 • Aannemer
  AKOR
 • Beng
  Jacheck mark
 • Bijzonderheden
  Eigen badkamer en toilet
 • Extra
  Complete keuken
 • Afwerking
  Basis
 • Huur/Koop
  Studio’s voor de sociale huur
  Appartementen voor de middenhuur
voorbeelden

Bekijk ook onze andere projecten

Login

Aanmelden