Variant

XL Appartementen

Appartementen

Appartementen + Studio’s

Studio’s

Kamers

Aantal (Oppervlak)

1 (260 m2) + 4 (130m2)

6 (130m2)

12 (65m2)

4 (65M2) + 16 (30M2)

24 (30m2)

36 (10m2)

42 (9m2)

Project
Twee luxe woonvilla's
aan de Dirk Jakobsstraat in

Meppel

Meppel is een gemeente en stad in het uiterste zuidwesten van de de provincie Drenthe. De locatie achter de Gasfabriek in gelegen in een herontwikkeld gebied aan de Gasgracht en aan de rand van de binnenstad. In opdracht van een particuliere belegger werd daar in het najaar van 2020 gestart met de bouw van twee luxe Woonstaete Woonvilla’s. In maart 2021 werd de eerste van de twee Woonvilla’s hier opgeleverd. Een plaatje, met dezelfde basis als de Woonvilla’s in Hoofddorp en Sittard-Geleen, maar tegelijkertijd met een compleet andere uitstraling. In mei 2021 werd het complete project in Meppel opgeleverd.

Achter de Gasfabriek aan de Dirk Jakobstraat in Meppel zijn twee luxe Woonstaete Woonvilla's met in totaal 24 appartementen gerealiseerd.
Projectfase:
Opgeleverd

Datum start bouw:

2021-01-01

Datum oplevering:

2021-05-01
0%
In ontwikkeling
0%
Voorbereiding
0%
In aanbouw

Impressie

Hieronder vindt u onder de tabbladen foto’s, plattegronden en locatie een uitgebreide impressie van het betreffende project.

Kenmerken

Omschrijving locatie

Het Vledder is een unieke plek om te wonen, werken en winkelen. Het ligt aan de oostelijke rand van de historische binnenstad van Meppel. In en om Het Vledder vind je nieuwbouw, historische panden en grachten. Stoere gebouwen zoals de oude Gasfabriek geven een kenmerkend karakter aan de buurt.

Duurzaamheid

De Woonvilla’s voldoen ruimschoots aan de energienorm van 2020 (BENG). Alle appartementen zijn voorzien van een individuele warmtepomp (water-water), zonnepanelen, beschikken in alle ruimtes over vloerverwarming en HR++ zonwerend isolatieglas en maken gebruik van een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit alles zorgt voor een optimaal wooncomfort. Ook zijn de appartementen voorzien van extra dikke gevelisolatie. Daarmee komt Woonstaete niet alleen tegemoet aan de comforteisen van bewoners, maar voldoen de appartementen ook aan alle maatschappelijke eisen op het gebied van duurzaamheid.

Doelgroep

Doelgroepen voor deze woningen zijn koppels die willen settelen, young professionals en senioren.

Woonvilla Appartementen met zorg

Meppel

 • Opdrachtgever
  Belegger
 • Architect
  B+O Architectuur en Stedenbouw
 • Aannemer
  Koopmans TBI
 • Beng
  Jacheck mark
 • Bijzonderheden
  Appartementen voor de middenhuur
 • Extra
  Lift, deels zorg appartementen
 • Afwerking
  Steenstrips met stucwerk banden
 • Huur/Koop
  Appartementen voor de middenhuur

Heeft u als koper/huurder interesse in één van de Appartementen in deze woonvilla dan kunt u contact opnemen met de verkoop/verhuur makelaar.

voorbeelden

Bekijk ook onze andere projecten

Login

Aanmelden