Variant

XL Appartementen

Appartementen

Appartementen + Studio’s

Studio’s

Kamers

Aantal (Oppervlak)

1 (260 m2) + 4 (130m2)

6 (130m2)

12 (65m2)

4 (65M2) + 16 (30M2)

24 (30m2)

36 (10m2)

42 (9m2)

Project
Twee fraaie Woonvilla’s
aan de Haspengouw in

Sittard - Geleen

Sittard-Geleen is de noordelijkste gemeente van de streek Zuid-Limburg. Nieuwbouwwijk De Haese ligt langs de Rijkswegboulevard die de centra van Sittard en van Geleen met elkaar verbindt. Via de A2 en de A76 zijn op korte afstand te bereiken. Tevens is het openbaar vervoer goed geregeld rondom de nieuwbouwwijk. Op 3 minuten loopafstand bevindt zich het busstation. Hier realiseerde Woonstaete zijn allereerste project: 2 fraaie, luxe afgewerkte Woonvilla’s in opdracht van een particuliere belegger. Eind 2018 werd begonnen met de bouw, in het voorjaar van 2019 stond de allereerste Woonstaete Woonvilla en begin juni werd het volledige project hier afgerond. Het allereerste Woonstaete project in Nederland, met een resultaat om trots op te zijn.

In de wijk De Haese in Geleen heeft Woonstaete twee woonvilla's Premium in de variant appartementen gerealiseerd.
Projectfase:
Opgeleverd

Datum start bouw:

2018-05-01

Datum oplevering:

2018-12-01
0%
In ontwikkeling
0%
Voorbereiding
0%
In aanbouw

Impressie

Hieronder vindt u onder de tabbladen foto’s, plattegronden en locatie een uitgebreide impressie van het betreffende project.

Kenmerken

Omschrijving locatie

De Haese is een bijzondere nieuwe wijk in de gemeente Sittard-Geleen. Deze wijk in aanbod verbindt de centra van Sittard en Geleen met elkaar. Deze nieuwbouwwijk is door de Belgische architect Jo Crepain getekend als een brinkdorp. Dat is een dorp waarvan de kern wordt gevormd door een dorpsplein: De brink. Alle woningen in deze nieuwe wijk worden op ruime kavels, in meerdere ringen om deze brink heen gebouwd. In nieuwbouwwijk de Haese komen veel verschillende soorten woningen. Er is veel groen, speelplekken, voldoende parkeerplaatsen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

Duurzaamheid

De Woonstaete villa’s voldoen nu al aan de EPC norm van 0. Bovendien zijn de woonvilla’s van Woonstaete volledig voorbereid op de energienorm van 2020 (BENG). Woonstaete houdt bij de realisatie van de woonvilla’s in alle opzichten rekening met de eisen die er vandaag de dag gesteld worden aan duurzaamheid. Zo zijn alle appartementengebouwen voorzien van zonnepanelen, beschikt ieder appartement in alle ruimtes over vloerverwarming en HR++ zonwerend isolatieglas en maken we gebruik van een gebalanceerd ventilatie-systeem, dat zorgt voor optimaal wooncomfort. Ook zijn de appartementen voorzien van extra dikke gevelisolatie. Daarmee komt Woonstaete niet alleen tegemoet aan de comforteisen van bewoners, maar voldoen de appartementen ook aan alle maatschappelijke eisen op het gebied van duurzaamheid.

Doelgroep

Doelgroepen voor deze woningen zijn alleenstaanden en/of 2-persoonshuishoudens met voldoende inkomen. De benedenwoningen zijn voornamelijk voor ouderen of minder mobiele huurders aantrekkelijk.

Woonvilla Appartementen

Sittard - Geleen

 • Opdrachtgever
  2 particuliere beleggers
 • Aannemer
  Koopmans TBI
 • Beng
  Jacheck mark
 • Bijzonderheden
  Appartementen voor de middenhuur
 • Afwerking
  Stucwerk
 • Huur/Koop
  Appartementen voor de middenhuur
voorbeelden

Bekijk ook onze andere projecten

Login

Aanmelden