Nieuws
het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Het Woonstaete woonconcept is interessant voor diverse doelgroepen, van woningcorporaties tot investeerders. Door de verschillende uitvoeringsniveaus is de Woonstaete Woonvilla zeer geschikt voor zowel sociale huur als middenhuur en koop.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de projecten van Woonstaete? Natuurlijk kunt u regelmatig een bezoekje brengen aan onze website, maar daarnaast houden wij u graag continue op de hoogte via onze LinkedIn pagina. Volg ons op LinkedIn.

de laatste ontwikkelingen

Waar is Woonstaete mee bezig

Er wordt gebouwd, soms op meerdere plekken tegelijkertijd. Er wordt gezocht naar nieuwe locaties – er zijn immers nog zoveel plekken in Nederland waar de Woonstaete Woonvilla perfect tot z’n recht komt. We voeren gesprekken over nieuwe projecten. We ontwikkelen nieuwe varianten. Kortom, we zijn dagelijks actief met de ontwikkeling van onze Woonstaete Woonconcepten. Er is dus iedere dag activiteit bij Woonstaete, of het nou is op kantoor of ergens in het land, op een bouwlocatie. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Filter de lijst
Filters nieuwsberichten
altijd op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Benieuwd welke projecten er aankomen? Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, bijzondere projecten en kersverse locaties waar Woonstaete projecten realiseert of gaat realiseren? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws over Woonstaete.

Login

Aanmelden