Concept
vele varianten

Woonstaete concepten

Het Woonstaete woonconcept is continu in ontwikkeling; daar horen uitbreidingen, aanpassingen, maar ook nieuwe varianten bij. Hierbij valt te denken aan onder meer leisure- en zorgmodellen en een Woonstaete Kantoorvilla, maar ook grondgebonden woningen, zoals rijwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Al deze woonconcepten worden in de stijl van het Woonstaete concept ontwikkeld en zijn altijd gebaseerd op de geprefabriceerde staalframeconstructie.

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen. Dat is Woonstaete

de Woonstaete Woonvilla's

De basis van deze Woonstaete Woonvilla bestaat uit een vaste technische kern, waaromheen de natte ruimtes en de keuken zijn gepositioneerd. Uitgegaan wordt van een appartement met twee slaapkamers, een woon-eetkamer, een compleet ingerichte keuken, een luxe badkamer en een berging. Elk appartement beschikt bovendien over een loggia.

Elk woonvertrek van de Woonstaete Woonvilla is standaard voorzien van comfortabele vloerverwarming, een cementdekvloer en wand- en plafondafwerking. Het zonwerende isolatieglas en het warmteterugwin ventilatiesysteem zorgen voor een aangenaam woonklimaat.

Woonstaete Woonvilla’s onder architectuur ontwikkeld.

De Woonstaete Woonvilla’s kunnen, afhankelijk van locatie, stedenbouwkundige uitgangspunten en lokaal beeld-kwaliteitsplan, in diverse architectuurstijlen ontwikkeld worden.

“Er is ontzettend veel vraag naar betaalbare en goede sociale- en middenhuurwoningen. Met dit concept kunnen wij razendsnel bouwen: als de vergunningen rond zijn, kan een gebouw met 12 appartementen er in 20 weken staan. Voor gemeenten, corporaties en beleggers is dit woon- en bouwconcept een zeer interessante oplossing voor hun acute huisvestingsvraagstukken.”

Pieter Sybrandy, directeur Woonstaete
De Woonstaete Woonvilla met appartementen is een variant met 12 appartementen van 65m2.
De studio-variant van de Woonstaete Woonvilla omvat 24 studio’s, 8 per verdieping, van elk circa 30 m2 groot. Elke studio beschikt over een eigen keuken en een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.
Deze Woonstaete Woonvilla bestaat uit 1 XXL appartement van 260 m2 groot op de bovenste verdieping en 4 luxe XL appartementen van 130 m2 op de overige bouwlagen.
De Woonstaete Woonvilla met zorgappartementen is een variant met 12 appartementen van 65m2 en is geschikt voor bewoners met een zorgvraag.
De Woonstaete Woonvilla wordt gerealiseerd in een uitvoering met 36 of 42 kamers per Woonvilla. Kamergrootte varieert, afhankelijk van de uitvoering, van 12 tot 15,6 m2. Sanitair en keuken wordt in deze varianten gedeeld door meerdere huishoudens.
wonen in stijl

de Woonstaete Woningen

Het Woonstaete Woonconcept biedt meer dan alleen de Woonstaete Woonvilla’s in diverse varianten. Ook verschillende woningen behoren tot ons woonconcept. U kunt daarbij denken aan rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande woningen. Diverse woonstijlen, maar altijd met de herkenbare Woonstaete signatuur en in het staalframe bouwconcept gebouwd. Wilt u meer weten over onze Woonstaete Woningen? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over de mogelijkheden.

Woonstaete Eensgezinswoning – Disclaimer: Dit is een referentiebeeld en nog niet het definitieve Woonstaete ontwerp.
Woonstaete Schuurwoning – Disclaimer: Dit is een referentiebeeld en nog niet het definitieve Woonstaete ontwerp.
werken in stijl

de Woonstaete Kantoorvilla's

Niet alleen wonen, maar ook werken in stijl kan met het Woonstaete Woonconcept. Wilt u meer weten over onze Woonstaete Kantoorvilla? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over de mogelijkheden.

Woonstaete Kantoorvilla – Disclaimer: Dit is een referentiebeeld en nog niet het definitieve Woonstaete ontwerp.
Login

Aanmelden